Turistfelle: For en utsikt! La oss spise her!


Er du på ferie med slank pengepung og har lyst til å spise i nærheten av Sagrada Familia i Barcelona, Eiffeltårnet i Paris eller andre kjente landemerker? Da er det fort gjort å gå i en turistfelle når du velger restaurant.

Tenk deg scenarioet: Dere er på ferie og er på jakt etter en plass å spise. Dere går forbi en severdighet og det finnes en restaurant like ved med en nydelig utsikt over denne severdigheten. Skal vi gå inn der?

Stopp et lite sekund. Sjansen er stor for at dette er en «turistrestaurant» der prisene er høye og kvalitet på mat og service er lav.

Utsikt betyr ikke mye for lokalbefolkning
Restauranter som blir brukt av lokalbefolkningen er ikke lokalisert i nærheten av store turistattraksjoner. Her er leieprisene ofte så høye at det ikke er mulig å servere god mat til en pris som lokale kunder kan akseptere. Dermed er det fritt frem for turistrestauranter som selger dårlig mat dyrt.

Kikk på menyen først
Om dere likevel tar støyten og går inn på restauranten, ta iallefall en titt på menyen først for å se hva prisene ligger på. Er det ikke en meny med priser tilgjengelig? Skygg unna, her blir man lurt!

Selvfølgelig er det ikke slik at en restaurant som ligger i nærheten av en stor attraksjon automatisk er dyr og dårlig, men det vil absolutt lønne seg å være litt på vakt slik at en ikke går inn på første og beste sted og får en kjedelig opplevelse. God tur!

Takk for at du besøker, les gjerne flere saker om Ferietips.

Party i Syden
partyferie
Bilder: Sexy bilder fra Ibiza, Kreta, Mallorca..

Hoppe på en sydentur?
uspesifisert tur til syden - kvinne ser med kikkert
Inside-tips: Her havner du om du bestiller uspesifisert

Denne sommeren..
strand på Gran Canaria
10 steder å reise på sydenferie i 2012

Sexy brunfarge?
gamlemor
For mye sol? 10 bilder av svidd hud.
Videoklipp fra partyferier
Starbeach
Fæst: 10 videoklipp fra partyferier.
Vurderer du tattis i syden?
tattis
Bilder: 11 "crazy" tattoveringer mor ikke liker
Legg gjerne igjen en kommentar. Ingen ventetid, blir publisert med en gang.

Du kan også kontakte på Facebook