Reis med Hurtigruten fra 1490,- i sommer

Hurtigruten har ambisjoner om å være den beste måten å oppleve Norge på. Nå legges det ut 10.000 flere lugarer til kortere reiser i sommer.

Hurtigruten

Foto: Hurtigruten

MS Finnmarken, hurtigruteflåtens største skip, har erstattet vårt minste, MS Nordstjernen, på kysten. Dette alene har ført til en økning i antall tilgjengelige lugarer på 12 prosent.

– Vi kan nå glede det norske markedet med å åpne 10.000 flere lugarer for kortere reiser enn i fjor. Det er ledige lugarer ut fra alle anløpssteder og bookinger fra Norge vil bli prioritert, sier kommunikasjonssjef Ragnar Norum.
Hurtigruten ønsker å være kystens førstevalg for transport og kortferier hele året. 11 skip i daglige anløp til 34 havner gir 1.122 mulige seilingsalternativer. Mulighetene for fantastiske opplevelser er store og innføring av døgnpriser i fjor har ført til at et komplekst reiseprodukt nå har blitt enklere. Døgnprisen for sommer er 1.490 kroner pr person i uspesifisert dobbellugar og alle strekninger kan rimeligst bestilles på nett.
Hurtigruten velges av rundt 250.000 norske kortturgjester årlig.

– Dette er et av våre viktigste markeder og grunnlaget for Hurtigrutens virksomhet helt siden oppstarten i 1893. Vi skal være kystens førstevalg – uansett om det gjelder komfortabel transport eller man vil unne seg en unik weekendreise, sier kommunikasjonssjef Ragnar Norum.

De 10.000 lugarene (1 lugar tilsvarer ett lugardøgn) er fordelt på månedene juni, juli, august og september, og gjelder alle skip og alle strekninger. Vær oppmerksom på at lugarene på de mest populære strekningene kan gå fort.

Takk for at du besøker, les gjerne flere saker om Aktuelt, Ferie i Norge.

Party i Syden
partyferie
Bilder: Sexy bilder fra Ibiza, Kreta, Mallorca..

Hoppe på en sydentur?
uspesifisert tur til syden - kvinne ser med kikkert
Inside-tips: Her havner du om du bestiller uspesifisert

Denne sommeren..
strand på Gran Canaria
10 steder å reise på sydenferie i 2012

Sexy brunfarge?
gamlemor
For mye sol? 10 bilder av svidd hud.
Videoklipp fra partyferier
Starbeach
Fæst: 10 videoklipp fra partyferier.
Vurderer du tattis i syden?
tattis
Bilder: 11 "crazy" tattoveringer mor ikke liker
Legg gjerne igjen en kommentar. Ingen ventetid, blir publisert med en gang.

Du kan også kontakte på Facebook