Ixia – Her havner du som kjøper uspesifisert til Rhodos


Ixia ligger på vestkysten av Rhodos. Like ved øyas flyplass og bare cirka 5 km fra Rhodos by.  På denne delen av øya er det mye bølger og vind.

Blant turister er vestkysten mindre populær enn østkysten på Rhodos. Bestiller du i siste liten eller reiser uspesifisert vil du ofte havne en plass på veskysten siden hotellene på østkysten blir bestilt tidligst.

Vinden kan virke svalende om du er her midt på sommeren, men reiser du i april og mai eller på høsten kan det lett bli litt surt og kjedelig.

Hotellene dominerer i Ixia

Strandlinjen er dominert av store hoteller som har egne private strender for sine gjester, men det er også et par steder der alle kan få tilgang.

Totalt er det cirka 20 spisesteder og restauranter i Ixia, så det er nok av plasser å få god gresk mat, uten å måtte reise inn til Rhodos by.

Kjapp vei fra flyplassen til Ixia

Ixia ligger like ved flyplassen i Rhodos, så her er det bare å stige av flyet og så er du snart på plass ved ditt hotell og kan hoppe uti bassenget.

Aktivitetstilbud på stranden

Vindsurfing og seiling er selvfølgelig blant tilbudene på stedet, tatt vindforholdene i betrakning. Stranden er en mix av sand og stein, men det er mest stein som dominerer på den vel 2 kilometer lange stranden. Grunnet bølgene er det ikke særlig barnevennlige forhold på stranden. Bruk heller hotellets svømmebasseng.

Kolymbia på Rhodos

Illustrasjonsfoto: Steinstrand. Dette er ikke Ixia, men Kolymbia på Rhodos. (Shutterstock)

Fortvil ikke

Om du har havnet i Ixia ved et «uhell» er det ingen grunn til å fortvile. Det er kort vei til Rhodos by og østkysten med taxi eller buss, så du kan bo her på hotellet ditt mens du tilbringer dager på stranden på østkysten.

Takk for at du besøker, les gjerne flere saker om Rhodos.

Party i Syden
partyferie
Bilder: Sexy bilder fra Ibiza, Kreta, Mallorca..

Hoppe på en sydentur?
uspesifisert tur til syden - kvinne ser med kikkert
Inside-tips: Her havner du om du bestiller uspesifisert

Denne sommeren..
strand på Gran Canaria
10 steder å reise på sydenferie i 2012

Sexy brunfarge?
gamlemor
For mye sol? 10 bilder av svidd hud.
Videoklipp fra partyferier
Starbeach
Fæst: 10 videoklipp fra partyferier.
Vurderer du tattis i syden?
tattis
Bilder: 11 "crazy" tattoveringer mor ikke liker
Legg gjerne igjen en kommentar. Ingen ventetid, blir publisert med en gang.

Du kan også kontakte på Facebook